"Поздравления" за световния политически и икономически елит, искащ и имащ нужда от война! в брой 187

"Поздравления" за световния политически и икономически елит, искащ и имащ нужда от война!
Категория: МАСИ И ВЛАСТ

"Поздравления" за Джо Байдън - чакащият войната!

"Поздравления" за Урсула фон ден Лайен - знаещата за войната! ""Поздравления"" и за Борис Джонсън, искащият да има война! "Поздравления" и за Йенс Столтенберг - знаещият за войната!

"Поздравления" и за „свободните“ медии, надъхващи, пропагандиращи и искащи да има война!

"Поздравления" за нефелните европейски лидери, несъумели да видят и да признаят реалните проблеми и довели с нарочното си поведение за ескалиране на войната!

"Поздравления" и за военната индустрия, която си осигури работа за следващите поне 5 години!

"Поздравления" и за всички доставящи втечнен газ на Европа!

"Поздравления" за Зеленски, излъган и от САЩ, и ЕС, за да вкара страната си в един ужасен и тъмен сценарий! За глупостта му!

"Поздравления" за Путин, принуденият на война, неиздържалият на провокациите и нападнал своя братски народ, украинския!

"Поздравления" за световния политически и икономически елит, искащ и имащ нужда от война!

Поздравялния и за наш Кирил Петков, който днес ще се изказва от името на българите, без да защитава това, което искат да кажат всъщност българите!

Без "Поздравления" за всички хора, като мен, нежелаещи война!

Без "Поздравления" за украинския  народ, показал и нежелаещ война, за руския народ, който народ също не желае война, за хората в Донецка и Луганска области, нежелаещи война, за всички нормални хора из Европа, немци, унгарци, словаци, испанци, българи, нежелаещи война!

Никой, освен малцина хора с власт, не иска война! Никой!

Храната за НАТО, военни действия на техния единствен враг, повел война, ще донесе вода в мелницата на въръжаването, стратегията, смисъла да има подобна военна структура.

Жалко и за жертвите, за хората, на които ще им се наложи да са жертви на политиканите, на президентите, жалко за децата, които ще паднат невинни жертви за надмощие, жалко за хората, които ще бъдат разкъсани от бомби, загубили близки и любими, за жестокостта, която неминуемо ще доведе войната,  вследствие на загубата на обичани хора.

Да са "радостни" чакащите войната с нетърпение, шепата презряни политици, медии и сган, имащи нужда от тази война, но не и ние!

Невидимият за света Кирил Петков, който говори от името на България и от мое име, човека, който няма да изкаже волята на българите и днес, а ще заеме позиция, която позиция ще цели натиск, принуда и проява на ново количество омраза въз основа на позицията, заемана от България! Този човек и отново политиците в България няма да отразят желанието на българите за спиране на войната, а ще декларира и ще осъди действия! Да, важно е да осъждаме позции, но е важно и да разбираме ситуацията, която самите политици създадоха! Хората в Украйна, Донецка и Луганска области и в Русия не искат тази война! Това е конфликт, породен от политика и развит с политика! Ако на Киро не му е ясно, то тогава да не говори от името на България, а от собствено име!

Автор: Гален Илиев Тодоров, фейсбук, 24/02/2022

Статията е прочетена 1905 пъти
Назад към брой 187Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024