Родолюбие, здраве, благополучие през 2022 г.! в брой 184

Родолюбие, здраве, благополучие през 2022 г.!
Категория: Сърцето, душата

Здравейте приятели, съмишленици, читатели и симпатизанти на в. „Квантов преход“!

Преди всичко искам да ви благодаря за подкрепата, която оказахте на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“ на последните парламентарни избори (14 ноември 2021 г.).

През изминалата година преминахме през  четири избора – три за парламент и един за президент.

Нашата кауза за силна и независима България продължава да е на дневен ред. За нашата млада и сега организираща се партия тези избори бяха тежки, но и полезни. Българите разбраха, че съществува и друга алтернатива, която може да промени пътя на България към по-добро.

Нашата програма се различава коренно от всичко, което се предложи на българския избирател - най-вече България да заеме своето достойно място в новия многополюсен свят и да отскочи от прословутото последно място по всички показатели в Европа.

Явно нашите послания за силна държава и традиционни ценности не достигнаха до много от българите.

Ние предложихме редица икономически мерки: посредством Русия да се осигури евтин ток и газ за нашата икономика, а посредством Китай да привлечем солидни и стабилни инвестиции, благодарение на които да се открият множество работни места у нас.

За тези от нашите читатели, които не са се запознали с програмата на ПП "Русофили за възраждане на Отечеството", може да се информират от сайта на партията: ppvo.bg

Всички ние се нуждаем от промяна във всеки един сектор от живота ни.

В момента сме потърпевшки от лавинообразното увеличение на цените на тока,  на стоките от потребителската кошница, галопиращата инфлация, задължителното ваксиниране. Едва ли това очаквахме от поредицата избори, които ни минаха през главата.

Времето е най-големият барометър за нещата, които се случват в живота ни.

Но нашият - българският, кураж и оптимизъм са пословични. Надявам се, в съвместното ни бъдеще, когато трябва да правим избор,  да направим правилния такъв за децата и семействата си.

Пожелавам на всички наши читатели топло и с равносметка посрещане на Коледа и на новата 2022 г., здраве и благополучие на всички българи!

Атанас Панчев, доктор „Културно-историческо наследство“

Статията е прочетена 10273 пъти
Назад към брой 184Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024