ЗАДОЧНИ РЕПОРТАЖИ ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО СЕВЕРЕН КРЪСТ - част 16 в брой 19

ЗАДОЧНИ РЕПОРТАЖИ ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО СЕВЕРЕН КРЪСТ - част 16
Категория: Репортажи от с. Северен кръст

Зихара Зетрон отговаря на въпросите

- Вярна ли е прогнозата на детето–индиго от Русия - Саша, че над 91% от човечеството ще загине през квантовия преход през 2012 г.?

- Да се твърди, че човечеството ще загине над 91% не е вярно, поне не за всички райони на земното кълбо. Над 90% ще има загуби на населени места в черния континент, но то ще е в по-късен етап - до 2018 г. Поради това ще се намали и раждаемостта там, което ще окаже влияние на общия брой население. Ще настъпи колапс на този континент и смъртността далеч ще надхвърли общата за Земята. Причините за нея ще са спин, глад, нетипични атрофии на горните дихателни пътища и други болести, както и природни катаклизми, при които ще има загуба на хора.

Полярните области ще се променят, нова суша ще се появи в световния океан. Напълно ще се промени релефа на два континента. Бреговете ще приемат нови форми.

България ще премине през 2012 г. в нова фаза на развитие и ще настъпи време на леко процъфтяване на надеждите за по-добър живот, но той ще е възможен след 5-6 год.

Да се мисли не за обединена Европа, а за спасяването на вашия общ дом – Земята. В Америка ще има напредък на старите духовни центрове в Юга, където се пази древното познание на инките. Да се обменят двете Америки е важно за света. Ще се разбере, че капиталът е начин да се поддържа цивилизацията, но не и духа. Ще пострада малка част от САЩ, северните райони на Канада. По течението на Мисури и Амазонка ще има големи наводнения. 2018 г. ще бъде под влияние на мощни промени, които ще зреят в периода 2012-2018 г. Ще се установят нови порядки, нови закони.

- За ангелите.

- Ефирни същества от небесния свят. Носят винаги със себе си едно завихряне. Ползват ефирна енергия за движение, притежават много фина вибрация. Наистина са невидими, но са материално фино устроени. Понасят трудно земното атмосферно налягане. На моменти се проявяват на физическо ниво за реализация на земна мисия.
Статията е прочетена 1318 пъти
Назад към брой 19Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024