Путин: НАТО иска да използва България срещу Русия, да я превърне във фронтова държава! в брой 176

Путин: НАТО иска да използва България срещу Русия, да я превърне във фронтова държава!
Категория: МАСИ И ВЛАСТ

Владимир Путин твърдо вярва, че България и Русия са братя по съдба! Братя по съдба, по история и славни битки. Такива са народите на България и Русия според президента Владимир Путин. Който за пореден път затвърждава вековната дружба на двете страни.

Днес, когато напрежението между Русия и САЩ става все по-голямо, под предлог сложните отношения на Русия и Украйна, Путин повтаря, че залага на мира и разчита на разумно решение на проблемите. „Украйна и Русия са напълно способни да дискутират и решат проблемите си сами. Намесата на НАТО не е нищо повече от желание за господство, за терор, за слагане на ръка върху руските богатства. Нещо, което ние няма да позволим. Убеден съм, че чрез членството на България в НАТО, Америка ще се опита да превърне страната ви във фронтова държава за война срещу Русия, но едва ли ще успее. Истината е, че нашата обща история е вековна. Вековна е връзката и обичта между двата ни народа. Та ние говорим един език, имаме една вяра, една кръв. Винаги сме си помагали и искрено се надявам това да продължи“, казва Владимир Путин.

* * *

Русия не е враг! Тя не е ваш враг и не иска насилие, иска мир. Тези, които правят всичко възможно да се стигне до гибелта на стотици хиляди или милиони хора, са ЕС и САЩ. Това заяви категорично руският президент Владимир Путин като буквално „удари по масата“ в свое изказване. Думите на президента се разпространяват с бясна скорост в социалната мрежа и то от хора от всякакви държави и националности. „Вашите управници, политиците ви искат да покажат колко големи са ЕС, САЩ и НАТО. Постоянно се опитват да нагнетяват и разпалват напрежение между Русия и Украйна. Защото целта им, реалната им цел е една и това е богатството на Русия. И руснаците, и украинците са два мъдри народа, които сами могат да взимат решенията си, без намесата на външните пипала на ЕС и САЩ. Русия никога няма да се поддаде на натиск – не го е правила преди, няма да го направи и сега. И ако започне война в Украйна, то тя няма да свърши там. Бъдете сигурни, че тя ще завземе цяла Европа. И в тази война победители няма да има. Какви победи, какви победители, когато децата ни ще умрат от нея, семейства ще бъдат погубени.

Статията е прочетена 2795 пъти
Назад към брой 176Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024