Себастиан Курц посече Запада в брой 176

Себастиан Курц посече Запада
Категория: МАСИ И ВЛАСТ

Атаките срещу Русия и Путин трябва да спрат незабавно!

На страната на Владимир Путин и Русия застана изненадващо австрийският канцлер Себастиан Курц. Той буквално посече Запада и Европейския съюз с настояването атаките срещу Русия да престанат незабавно.

Под „атаки“ Курц визира санкциите, налагани от ЕС и опитите да се внуши, че Путин и държавата му са агресивни и едва ли Не олицетворение на злото.

„Европа трябва да осъзнае, че мирът на континента не може да съществува без приятелство и сътрудничество с Русия. Това не е „лошата“ държава, тя не ни е враг.

Всички твърдения, че тя трябва да бъде поставена и държана в изолация, са смешни и безпочвени. Аз се поставям категорично против допълнителни и самоцелни санкции, Астрия няма да участва в този лов на вещици“, заяви Себастиан Курц, пише eurocom.bg.

Припомняме, че наскоро той обяви решението си Австрия да закупи около милион дози от руската ваксина Спутник V, като преговорите се водиха лично с президента Владимир Путин.

Спутник V все още не е одобрена от европейските регулаторни органи, но отдавна вече се ползва масово в Унгария и Италия. Австрия е следващата държава, която я предпочита пред западните ваксини.

„Мен не ме вълнува откъде идват ваксините. Интересува ме кои от тях са ефективни и наистина безопасни за народа. Затова и залагам на руския вариант, достатъчно факти има вече в негова полза“, казва Курц.

Статията е прочетена 1091 пъти
Назад към брой 176Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024