Знакът на Атлантите в брой 146

Знакът на Атлантите
Категория: Сърцето, душата

Енергията, която излъчва амулетът от Атлантида, е положителна и разрежда плътната нискочестотна енергия на проблемите, като по този начин ги отстранява

Вълните, които „произвеждаха" тези съоръжения, бяха от „ЖИВИТЕ" вълни. Нарекох ги живи, защото тези вълни, с които регистрираме живите същества, бяха същите вълни, които "произвеждаха" и тези съоръжения.

Във физически план увеличаването на АУРАТА освобождава човек от болести и страдание и създава високо енергийно пространство, изпъл­нено с най-висши вибрации на радост и любов, което може да пречиства, лекува и зарежда всичко наоколо. То буквално ни превръща в господари на живота ни.

Пръстенът на Атлантите е обръч, в който са гравирани серия от геометрични форми. Това са, както следва: 2 триъгълни пирамиди, 6 малки и 3 големи правоъгълника. Пръстенът е открит през 1860 г. в Долината на царете от маркиз Пиер д’Агрейн (египтолог) по време на разкопките в „Долината на Кралете" около 1860 г. Изработен е преди повече от 4000 години от каменоделец, получил информацията по телекенетичен път по времето на фараон Аменотеп. Открит е в гробницата на Джуа, върховен жрец. По-късно пръстенът е поверен на Хауард Картер, който го притежава до смъртта си през 1939 г. През 1922 г. той и лорд Карнарвон участвали в разкопки. На 25 ноември същата година те попаднали на запечатана гробница, на чиято врата бил инкрустиран надписът: „Крилете на смъртта ще докоснат този, който някога наруши вечния покой на фараона”. Те игнорирали това предупреждение и двамата влезли в гробницата на Тутанкамон, син на слънцето и господар на двата свята. Те направили едно от най-великите археологически открития в модерния свят. Стените били покрити с очарователни фрески. Открили ковчег от един тон масивно злато; царски трон, покрит със злато; скулптури и несметни богатства.

Малко след това лорд Карнарвон започнал да получава халюцинации. Състоянието му бързо се влошило и той умрял, крещейки името Тутанкамон. Всичките 18 човека, свързани с откритието,  до няколко месеца намерили смъртта си. Но това не е всичко. Към жертвите на фараона трябва да се прибавят и други смъртни случаи. Няколко души са умрели, след като за специална експозиция на находките от гробницата са правили манипулации с предмети, използвани приживе от Тутанкамон. Единственият оцелял - Хауърд Картър, копае от началото до края, прави пълна инвентаризация на съкровищата и е бил първият, който влязъл в гробницата да види мумията. За сметка на жертвите на находката, той отнесъл цялата световна слава. X. Картър умира 17 години по-късно на възраст 66 г. (през1939 г.). През тези 17 години винаги, когато го питали как е оцелял от проклятието, той отговарял: „Имам амулет, за да ме пази", но не казвал нищо повече. Едва през 1940 г., година след неговата смърт, при разг­леждането на личните му вещи, бил намерен документ, в който се споменава кой е амулетът.

Амулетът съдържа също така и кодове за разрешаването на трудни проблеми и за лечение, но трябва да сме запознати с тайните на използването му.

Носенето на амулета на врата е много по-лесно, много по-ефектно и позволява на ръцете и пръстите да са „свободни от ангажименти".

Носенето на плочка на гърдите над тимусната жлеза или обеци на ушите, което е направил авторът на семейството си, концентрира сила по-голяма в пъти от тази, излъчвана от пръстена.

Намерен при разкопките около пирамидите в Луксор, Египет, този пръстен е истинско чудо на микровибрационната физика и няма нищо общо с религиозните култове или разни магии. Върху него има релефни геометрични фигури, разположени в строго определен геометричен порядък, който създава с вибрациите си специфична бариера, предпазваща всеки, който носи този амулет или е близо до него. С него той става недосегаем. Бариерата задържа и неутрализира всички зли сили, които могат да застрашат човека.

Амулетът излъчва вълни, които влияят на вибрационната атмосфера около конкретната личност. Така се повишава нейната издръжливост към опасностите - независимо дали те са от геофизическо или магическо естество. Такъв човек не може да стане жертва на пътно транспортно произшествие, нападение от физически или астрални съществ а, нещастни случаи, дори и да иска да се самоубие по някакъв начин.

Амулетът въздейства и върху психиката на този, който го носи и го лишава от подобни мисли, които могат да бъдат пагубни за здравето и живота, повишава интуи­цията, ясновидските и телепатични способности, лекува и възстановява нарушените функции на различните органи, възстановява и подкрепя имунната система, но не може да предпазва от болести от органичен характер.

В съвремения свят той предпазва от пагубното влияние на течащите  подземни реки и съвремените канализации, излъчването на телевизорите, лаптопите, телефоните, от мрежата на Хартман и Кюри, от тунелите, които са навсякъде из Стара Загора и много други отрицателни влияния, за които ние и не знаем. Подобрява взаимотношенията между хората.

Излъчването на такава енергия значително подобрява земеделието. Доказано.

Носен на лявата ръка, пръстенът защитава срещу окултни сили, а по време на сън или медитация, засилва психическите комуникации. Поставянето му на лявата ръка обикновено води до подобряване на общото благосъстояние и личната сила.

Носенето му на дясната ръка, ще филтрира и концентрира вибрациите, които придават сила на убеждението и помагат в преговори от всякакъв вид. Изобщо практиката доказва, че най-добри резултати при разрешаването на тежки проблеми се постигат, когато пръстенът се слага дясната ръка.

Когато пръстена се носи на :
Палец – Глава и костна система
Показалец – Дихателна и нервна система и виталност-екшън
Среден – Всички телесни функции и храносмилателна система
Безименен – Пикочно-полова система
Кутре – Сърце и кръвообръщение

 

Желязко Танев, Стара Загора

Статията е прочетена 2047 пъти
Назад към брой 146Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024