Предсказания на Ванга за бъдещето на света, според „Ню Йорк Поуст” в брой 146

Предсказания на Ванга за бъдещето на света, според „Ню Йорк Поуст”
Категория: Пророчества

Ванга придобива все по голяма популярност в западните медии заради сбъднати предсказания.

Българската пророчица Баба Ванга, наричана „Нострадамус от Балканите”, макар да напусна този свят през 1996 г. на 85-годишна възраст, приживе остави множество предсказания, които са валидни чак до LI век (51-и), посочва „Ню Йорк Поуст”.

Нейното име се произнася с уважение от астролози и страхопочитание от теоретиците на конспирацията, защото тя единствена успя да предскаже най-драматичните събития на нашето време: терористичните атаки срещу Кулите близнаци в Ню Йорк от 9 септември 2011 г., появата на „Ислямска държава” и дори „Брекзит”.

Ето някои от най-важните предсказания на Ванга за бъдещето на света:

Марсиански колонии

Между 2170 г. и 2256 г. земните колонии, изградени на Марс, ще укрепнат и ще се сдобият с ядрено оръжие. Марсианските колонизатори ще поискат да станат независими от Земята и със собствено управление.

По същото време на нашата планета ще бъде изграден първият автономен подводен град. Отново тогава, в търсене на извън­земен живот, ще се натъкнем на „нещо ужасяващо”.

Проблемът с изхранването ще бъде решен

Според Ванга, между 2025 и 2028 година, ще бъде решен проблемът с недостига на храна по света и ще бъде намерено ефикасно решение за справяне с глада.

Ислямът ще доминира в Европа

Според „Ню Йорк Поуст” Ванга е предрекла, че между 2033 и 2045 г. ще се случат три важни неща:

Ледовете на полярните шапки ще се разтопят и нивото на световния океан ще се вдигне.

Ислямът ще доминира в Европа и мюсюлманите ще бъдат политическия елит.

Световната икономиката ще е във възход.

Комунистите отново на власт

Между 2072 г. и 2086 г. в света ще господства безкласово комунистическо общество. По същото време земната природа ще започне да се възстановява от индустриал­ното замърсяване.

Пътуване във времето

Между 2262 г. и 2304 г. ще можем да осъществяваме пътувания във времето. През същия период ще осъществим контакт с извънземни и ще разкрием важни вселенски тайни.

Хората ще напуснат Земята

След 2341 г. серия от природни и причинени от човека  катаклизми ще засегнат планетата. До 3797 г. Земята ще стане необитаема и хората ще търсят спасение в друга слънчева система.

Безсмъртие и връзка с Бог

От 4302 г. до 4674 г. човекът ще достигне до ниво на развитие, в което може да комуникира с Бог. Хората ще открият и тайната на безсмъртието и лек за всички болести. Ще забравят злото и омразата. Броят на хората, които живеят на различни планети, ще е около 340 милиарда.

източник: vesti.bg

Статията е прочетена 1331 пъти
Назад към брой 146Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024