ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ спасява родната ни планета в брой 11

ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ спасява родната ни планета
Категория: Сърцето, душата
Около нас бушува яростна буря: земетръси и цунами в едни страни, торнадо и тайфуни в други, невиждани снежни бури в Португалия и Иркутск. Облъчваме океана точно 25 години след Чернобил, за да покажем колко добре управляваме техниката, създадена от нашите ръце. Вълшебникът джин е пуснат от бутилката и се мята хаотично, както мислите и действията на повечето хора.
Тази развихрена разрушителна сила прилича на невидимата смъртоносна радиация, която струи от авариралите атомни реактори във Фукушима и Чернобил. Във Вселената всичко е уравновесено и като съзидателен антипод на разрушителната радиация има
радиация на културата и Светлината
Думата радиоактивност или радиация се определя в речниците като латинска - radiare (изпускам лъчи), и тъй като с гръм и трясък навлизаме в Квантовия преход, Новата епоха или Епохата на Водолея, все по-ясно се убеждаваме, че и културата разпръсква своите лъчи – посланията на Светлината и Космическия разум. Тези послания идват от разни нива на Вселенската програма за преобразуване на пространството и главното е, че тази Програма е стартирала преди 26 000 години и ще достигне своя пик, максимум, през декември 2012 година.
Веднага след Великден, на 29 април т.г., Леонид Маслов, който е избран за рупор на Космическия разум, или Бог, огласи последното послание, което още по-остро ни напомня, че всички сме на цивилизационен кръстопът и от чистотата на мислите и действията на хората зависи как ще минем този изпит. Ще споделя някои положения от последното послание, озаглавено „Стъпенките на Духовното Единение”.
Космическият разум още веднъж ни напомня, че ни е останало прекалено малко време (до есента на тази година), за да стигнем до Духовно единение и да подредим представите си за света. Самостоятелно всеки от нас вече нищо кардинално не може да промени и само в условията на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ дори 2% от населението на планетата са способни да пренапишат на чисто историята на човечеството или по-точно, на нашата Пета раса. Повечето от нас знаят от Библията за числото 144 000 и разбират, че то е условно. Ако пресметнем колко е 2% от цялото население на Земята, което наближава 7 милиарда човека, то ще бъде около 140 милиона души. Толкова чисти хора трябват, за да спасят родната планета от потенциална катастрофа!
В тези решаващи вече не години, а месеци Космическия разум дава уникалния шанс на един народ – руския, да спаси не само себе си, но и света. Вече 8 години (от 2004 г.) Създателя дава подробни послания, които все повече хора чуват, и реагират на този призив да се избегне катастрофата, която може да засегне и Галактическото пространство! Никой не може да спре Вселенската програма, а ние сме част от нея, в период на преобразуване на пространството. Трябва да сме щастливи, че живеем в този исторически период, за който другите цивилизации са се готвили дълго, и сега с нас или без нас този етап на Космическата еволюция се реализира и не е възможно да бъде спрян!
Този път предупреждението идва от самия Създател, което се случва много рядко, поради изключително малкото време, необходимо за Духовно единение, и шанса това да стане в един народ. Ако 75% от населението на Русия изявят Свободната си воля, те могат да станат тези 2% от населението на планетата, които реално ще спасят света. Тогава изведнъж пред изненаданото човечество ще се появи държава в Нова светлина. Всички ще видят народ, в чиято духовност никой друг народ не може да се усъмни, защото това е избор на Твореца, основаващ се на дълбоките духовни корени на този народ.
Българският народ също може активно да участва в този исторически етап на Космическата еволюция, като приеме тези послания и тръгне също към Духовно единение. Ако дори само някои прекрачат през своето его, те ще станат сътворци на Твореца и ще участват в завъртването на колелото на историята на човечеството и ще помогнат да се реализират мечтите на народите по целия свят!
Ние честваме 24 май като ден на културата. Нека да превърнем всеки ден в искрящ празник на Светлината, в мощна културна радиация!
Бъдещето на Петата раса исторически зависи от нашите мисли, действия и крачки към Духовно единение.
Да направим тази историческа крачка, защото имаме ясни послания и известно време, за да спасим прекрасната ни планета – Майката Земя.

П.С. Посланието „Стъпенки на Духовното Единение” може да прочетете на руски език,
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-29.04.11.html .
Статията е прочетена 1412 пъти
Назад към брой 11Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024