СИЛАТА НА МИСЪЛТА СЪЗДАВА НАШАТА РЕАЛНОСТ в брой 72

СИЛАТА НА МИСЪЛТА СЪЗДАВА НАШАТА РЕАЛНОСТ
Категория: Сърцето, душата

Всички сме родени с невероятна и неизмерима мощ – умението да осъществяваме това, което е в съзнанието ни. Или казано с други думи, силата на мисълта.

Всичко, което е на Земята, произлиза от някаква мисъл. Това, което се е случило, става сега или предстои, също започва от там. Мислите стават реалност, ако са последвани от действия. Всяка мисъл или идея в съзнанието ни, обикновено се материализира, когато започнем да действаме.

Най-невероятното е, че дори да не правим нищо, мисълта пак е материална.

Има моменти, в които някой изведнъж се появява в съзнанието ми. И скоро след това го виждам, обажда ми се или просто чувам други да говорят за него. Случвало ли ви се е?

Като цяло, положително мислещите хора винаги са заобиколени от същия тип хора и обстоятелства. От друга страна, негативно настроените се оказват в потискаща среда, сред песимисти и неприятни ситуации. Тези, които постоянно се страхуват и се тревожат да не ги ощетят с нещо, да не ги наранят, са изпитали нещастието да им се случат тези неща, от които се пазят. Защото се включва инстинктът за самосъхранение. Точно както мислите имат силата да променят реалността, така и същата тази реалност може да окаже влияние върху тях, което да създаде нова реалност. При положително настроените хора този цикъл засилва доброто в техния живот. Когато се сбъднат хубавите им мисли, те се чувстват щастливи и окуражени да продължават в същия дух. Тези, които осъзнават силата на мисълта не се обезверяват, когато не видят веднага реализация на желанията, мислите и идеите си. Вместо това, продължават с постоянство и упоритост напред, докато не ги осъществят.

От друга страна, цикълът ще се окаже порочен за хора, които мислят негативно. Когато някоя песимистична мисъл стане реалност, този тип хора започват да вярват в нея и да продължават да се изпълват с натоварваща отрицателна енергия. Ето така привличат още по-лоши неща в живота си. Всичко започва да се повтаря, освен ако човек в един момент не прекъсне порочния кръг и не каже „Стоп! Искам да променя живота си!”

Погледнете назад в житейския си път. Когато сте в добро настроение или обикновено усещате щастие, как са нещата край вас? А хората? Събитията? И сега да видим какво се случва от обратната страна на монетата, когато се чувствате слаби и безсилни. Какво се случва с хората наоколо и ситуациите, в които попадате? Сега помислете за случаите, когато очаквате даден резултат или се съмнявате във възможен изход. Не се ли случват нещата по начина, по който мислите за тях и в двата случая?

Връзката между силата на мисълта и реалността е енергията, която влагате. Ще се осъществи това, което заема най-голямо място в съзнанието ви. Особено, ако силно повярвате в него.

Мислите ни имат невероятна мощ. Именно те ни водят към настоящето. И отново те ще ни отведат към бъдещето. Така че, възползвайте се от тях, за да подобрите здравето си, взаимоотношенията, финансовото си положение и изобщо качеството на живот.

Във ваши ръце е да начертаете бъдещето си. Успех!

Статията е прочетена 3132 пъти
Назад към брой 72Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024