Какво трябва да се прави на 21.12.2012 г. в брой 53

Какво трябва да се прави на 21.12.2012 г.
Категория: Сърцето, душата

Ние, колективният разум на Арктурианците, ви поздравяваме и ви изпращаме това съобщение за вашата подготовка към предстоящия преход на планетата и вас във висшите измерения. Този ченълинг е за ченълите! Приближава денят, когато планетата Земя ще навлезе в стадия на прехода на висше състояние на съзнанието. Възнесението ще започне на 21 декември 2012 година в 24 часа по Гринуич.
На планетата съществуват силови енергийни точки, в които вие трябва да се намирате по това времe! В тези точки ще се отварят портали във висшите измерения. За отварянето на тези портали по групи от сътрудници в състав 3-4 човека трябва в указаните им точки (на всяка такава група ще й бъде съобщено мястото на разположение на нейната точка) членовете на групите да застанат в кръг и да се хванат за ръце. След това всички те ще трябва да преминат в състояние на променено съзнание и когато групата бъде готова, Гея ще отвори портал.

Не се вълнувайте от това, ще можете ли вие да го направите. Уверяваме ви, че във вашите предишни превъплъщение вече сте го правили. Гея и ние, разбира се, ще ви помогнем да си спомните и да се настроите по съответния начин. Порталът ще представлява стълб от светлина. Вие не трябва да се притеснявате, че някой може да ви попречи за отварянето на портала. Гея и ние ще се потрудим за това. Към всеки отворен портал ще бъдат насочвани хора, готови за прехода. Когато хората започнат да идват, двама от вас ще трябва да пуснат ръцете си и да поканят тези, които идват, да влязат в кръга по един човек.
Когато човекът влезе в кръга, групата трябва да затвори отново ръцете си (двамата да се хванат отново за ръце) и порталът ще всмуква в себе си възнасящият се. Към всеки портал ще бъдат насочвани групи от хора, средно от по 150 човека, готови за възнесение. Порталът трябва да се държи отворен 2 денонощия, именно толкова време ще преминава процесът на прехода на Земята. През цялото това време вие ще трябва да държите портала. Гея ще ви даде сила, вие няма да усещате потребност за ядене, пиене и сън, ходене по естествени нужди.
Всеки човек, преминаващ през портала на възнесение, ще премине в това измерение (в тази плътност), на която той съответства. Затова и много близки хора може да бъдат разделени. Но не бива да се огорчавате, тъй като за всеки ще има възможност за лична еволюция и по нататъшно възнесение в по-висшите светове. За завършването на процеса на прехода на Гея на вас ще ви бъде подаден сигнал. Получавайки го, групата трябва да се събере в средата на портала и вие ще преминете през портала, след което той ще бъде затворен.
Вие, сътрудниците, ще се пренесете в по-високи измерения, отколкото основната маса от хора, където ще създавате нов свят и ще го подготвяте за заселване с хора, които ще дойдат след вас.

С любов към вас - Арктурианци
Прието на 03.10.2012 г.

Статията е прочетена 271 пъти
Назад към брой 53Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024