Учени: Скариди гонят холестерола, забавят стареенето в брой 34

Учени: Скариди гонят холестерола, забавят стареенето
Категория: Екология, здраве

Холестеролът може да се оптимизира и без лекарства, потвърдиха важни клинични изследвания, проведени в Германия

Най-ефективното натурално средство за оптимизиране на нивата на холестерола и триглицеридите е маслото от дълбоководни арктически скариди (крил), сочат резултатите.

Уникалното масло Neptune Krill Oil, известно у нас като Vitaslim HEALTH, е най-мощният екологично чист омега-3 продукт. Той понижава нивата на „лошия” холестерол и повишава нивата на „добрия” холестерол 7 пъти по-ефективно от рибеното масло дори при безпрецедентно ниски дневни дози, показва още изследването.

Всъщност действието на 1 капсула Vitaslim HEALTH се равнява на 12 капсули рибено масло + 3 капсули коензим Q10 + 10 капсули фосфолипид. Изключителен плюс на продукта е естествената му формула, където омега-3 мастните киселини са в същия вид, както в клетките на организма.

Vitaslim HEALTH подобрява дейността на сърдечно-съдовата система. Той се проявява и като мощен антиоксидант –

300 пъти по-силен от витамин А и витамин Е, 48 пъти по-силен от рибеното масло и 34 пъти по-силен от коензим Q10.

vitaslimДоказано е, че забавя стареенето.
В допълнение към качествата на продукта е уникалната технология за капсулиране Licaps®, която позволява влагане на течни екстракти в твърди желатинови капсули, без термична обработка. Това е особено важно при продуктите с морски произход, защото така се елиминира напълно възможността за окисляване на тяхното съдържание. Благодарение на Licaps® технологията Vitaslim HEALTH действа още по-интензивно и няма неприятен мирис и вкус.

Повече за Vitaslim HEALTH, най-ефективния омега-3 продукт, на адрес:

http://vitaslim.eu/bg/vitaslim-health/page/30
Статията е прочетена 1174 пъти
Назад към брой 34Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024