„Всяка власт, която се отдалечава от народа, пада като дърво отсечено от корена“ в брой 205

„Всяка власт, която се отдалечава  от народа, пада като дърво отсечено от корена“
Категория: МАСИ И ВЛАСТ

Докато обществото ни се вълнуваше около предложението за промяна датата на националният ни празник, в последния ден преди лятната си ваканция, народните ни избранници, ударно и среднощно приеха промени в Наказателния кодекс.

Направена бе изключително важна промяна в наказателната политика на България, която от своя страна ще допринесе и осигури супер справедливо и покриващо всички европейски стандарти правосъдие. Изключително съм горд от свършената работа на нашите депутати. Освен чувство на национална гордост и патриотизъм , най-после в мен настъпи спокойствие. Спокоен съм за ЛГБТ+ обществото в страната ни. Тези хора, с нежни души и изтънчено възприятие за нещата от живота, най – после са защитени. Нещо повече, вече със закон те са обявени за една по – висока класа. Спокоен съм, защото ако някой набие детето ви, той ще бъде наказан. Но ако вие ударите шамар на човек с различна сексуална ориентация, ще получите по- голямо наказание. Спокоен съм, защото и педофилите имат всички възможности да попаднат под закрилата на тези промени. Спокоен съм, защото чрез тези промени се запушват устите на всички, които ще искат да критикуват тази общност, без значение за какво.

Вече сериозно. Управлява ни малцинство от хора с психически и сексуални разстройства, узурпирали властта с помощта на „посолството“, и каквото и да предприемат е ненормално и във вреда на държавата и народа ни. Затова искам да им припомня, че всяка власт, която се отдалечава от народа, пада като дърво, отсечено от корена. Това са думи на Петко Славейков. Аз само ги цитирам, не заплашвам никого.

Статията е прочетена 1018 пъти
Назад към брой 205Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024