Обръщение до избирателите на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“ в брой 195

Обръщение до избирателите на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“
Категория: МАСИ И ВЛАСТ

Николай Малинов,  председател на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“:

Обръщение до избирателите на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“, участвали на изборите за Народно събрание на Република България, провели се на 2 октомври 2022 г.

Скъпи наши избиратели,

Обръщаме се към вас с голяма благодарност! Благодарим ви, че споделяте нашите тревоги, нашите ценности, нашите мечти! Вие повярвахте в нашата искреност, в нашата воля да отстояваме своето разбиране за пътя, който ще доведе България до по-добър и по-достоен живот! Благодарим ви също така, че не се подведохте по илюзията за просто „полезния вот“, който за всичките тези години не помогна с нищо на България, но накара много избиратели да правят постоянни компромиси!

Скъпи избиратели,

Ние продължаваме да се борим за друга геополитическа ориентация на България! Ориентация, която не създава врагове; която не противопоставя Запада на Изтока; която смята, че нашето истинско и естествено цивилизационно място е до Русия; която знае, че многополюсният свят няма алтернатива; която вярва, че взаимното уважение и взаимната помощ между народите е спасяване на доброто бъдеще на света!

Ние продължаваме да сме убедени, че разковничето на основните социални проблеми на България е друго геополитическо поведение! Само то може да даде тласък и вярна посока и на икономическите, и на културните, и на демографските проблеми на страната ни!

Уважаеми съмишленици,

Бъдете с нас в политическите битки, които предстоят! Не правете компромиси нито с любовта си към Русия, нито с разбирането си за социална и справедлива България! Помогнете ни да бъдем в реалната политика, защото само там можем да се преборим за реалното и забележимо отстояване на русофилските ни ценности!

Още веднъж, дълбок поклон и най-искрени политически и човешки благодарности за тези избиратели, които на 2 октомври пуснаха бюлетина за ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“!

Пътят продължава!

За България И с Русия в сърцето!

Статията е прочетена 3366 пъти
Назад към брой 195Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024