В защита на традиционните ценности и историческата памет в брой 191

В защита на традиционните ценности  и историческата памет
Категория: МАСИ И ВЛАСТ

В София за пореден път се провеждат демонстрации на нетрадиционната сексуална ориентация, тази година примесени с призиви за подкрепа на Украйна.

Въпросните демонстранти се събират пред паметника на Съветската армия в София и заради риск от вандалщина срещу монумента, друга група от националния митинг в подкрепа на традиционните ценности още от предната вечер отидоха на паметника, за да го пазят.

Те обаче бяха помолени от полицията да напуснат мястото, а органите на реда обещаха пред тях да не допуснат вандалски прояви от страна на прогей и проукраинската група.

След това защитниците на историческата памет се присъединиха към националния митинг под надслов „Да съхраним националните традиционни ценности“.

Негови организатори бяха ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“, ПП „Християн-социален съюз“, ПП „Нова сила“, ПП „Правото“, СРБ „Русофили България“, Сдружение „Български национален съвет за мир“, Движение „Брод за България“, Гражданска инициатива.

По време митинга в подкрепа на традиционните ценности думата взе и председателят на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“ Николай Малинов.

Мероприятието прерасна в шествие съвместно със Сдружение „РОД“ и Младежки консервативен клуб.

20 ЮНИ 2022

Източник: efir.info

Статията е прочетена 2180 пъти
Назад към брой 191Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024