Вкарани сме в капан, след него идва трансхуманизмът, робовладелски строй от нов вид в брой 172

Вкарани сме в капан, след него идва трансхуманизмът, робовладелски строй от нов вид
Категория: МАСИ И ВЛАСТ

от Елена Иванова

„Как да подгониш стадото към кланицата, но така, че стадото да не се усети”. След капитализма идва нов  обществен строй – трансхуманизма.

Интервю с *Катрин Остин Фитс, автор на документалния филм „Америка от свободата до фашизма“, издател на списание „Селъри рипорт“ и управляващ консултативната компания „Селъри“

– Какво се случва сега в света от гледна точка на глобалната икономика?

– Имахме световна резервна система, в основата на която беше доларът. И тази система по силата на натрупалите се проблеми изисква развитие и промени. Банкерите от централните банки се опитват да стартират нова система, поради което те разширяват старата и ускоряват новата система. Това води до хаос, тъй като новостите се тестваха в ход. В този процес са въвлечени много промишлени отрасли. Новата система е краят на паричната система на обръщение, тъй като ние имаме работа не с нова валута, а с нова система на разчети в цифров режим.

Това е краят на парите във вида, в който сега ги знаем. И това, което те искат да направят, включва в себе си всичките пари на света. Това е сложен и объркващ проблем. Как възнамеряват да внедрят това? Ако хората разберат какво е, никой няма да го поиска. Поради това системата ще бъде внедрена с помощта на криза в здравеопазването. Трябва да се реши въпросът, който ще даде възможност на не много хора да контролират абсолютното мнозинство на планетата. „Как да подгониш стадото към кланицата така, че стадото да не се досети? И за да не започне стадото да се съпротивлява?“ Идеалното решение за това се невидимите врагове

Имахме война с невидим тероризъм. А сега ни се яви невидим вирус. Това е идеалното решение, тъй като е невъзможно да се докаже, че той не съществува. Сред невидимите врагове за предпочитане са тези, които могат да наплашат хората. Ако го постигнете, хората ще имат нужда от правителство, което да го защити от този враг.

Втората ефективна тактика е „разделяй и владей“. Тук ключова роля играят средствата за масова информация. С тяхна помощ може да се разпалят конфликти между мъжете и жените, между черните и белите. Една от причините за това в Европа да бяха внесени толкова много мигранти е, за да подстрекават срещу тях местното население, след което да призоват на помощ правителството. Всички тези мерки са необходими, за да се насади страх и така да се заставят хората да се подчиняват.

Невидимият вирус позволява да се установи колосален по мащабите си контрол. Ще може да се забранява на хората да се организират, да се събират заедно и да обсъждат това, което се случва. А следенето на контактите в цифров режим позволява да се знае кой с кого общува. А ако ги заставите да работят и учат само онлайн, ще можете да чувате всичко, което там си говорят. Под предлог защита от невидимия вирус може да се установи следене в колосални размери. Това е измислено умно. И както видяхме – сработи. Не всички бяха подведени, но много – да. Аз не искам да подценявам способността на властите да използват патогени, които ще убиват хора.

И не казвам, че хората не боледуват. Казвам, че се опитват да наложат на хората това, преди да им е станало ясно до какво ще доведе.

Системата на транзакциите вече не се явява валута, а се явява като система за контрол. Ако всички централни банки преминат на цифрова валута, то те ще получат възможност да блокират или разблокират вашите пари в зависимост от вашето поведение.

По време на изборите в САЩ през 2016 г. видяхме, че населението поддържа кандидатите популисти в една или друга степен. И глобалната каста капиталисти разбра, че има сериозен проблем. Решение на този проблем стана унищожаване на независимия доход на малкия и средния бизнес. Най-общо казано – на всички, които имаха независим доход – лекари, адвокати… Ако вие получавате доходи непосредствено от клиентите си, а не от началниците си, то вие ще поддържате кандидатите популисти. За да бъдат лишени такива кандидати от поддържа и финансиране,  е необходимо да се унищожи малкият и средния бизнес.

– Повече за икономиката или заради борбата с вируса бе наложен локдаун-ът?

– Това е икономическа война. От април миналата година наблюдаваме как глобалните милиар­дери увеличиха своето състояние с 27% Това говори за много успешна глобална икономическа война. Това е икономически тоталитаризъм. Глобалистите съсредоточиха в ръцете си фантастично богатство. И го постигнаха не само чрез унищожаването на доходите на малкия и средния бизнес и неговото поглъщане, но и обогатяване на големите държави от Седморката и развиващите се пазари.

Глобалната власт се съсредоточи в ръцете на държавите, притежаващи върхови цифрови технологии и изкуствен интелект, които имат излаз в Космоса. Наблюдаваме консолидация на икономическа власт в ръцете на най-богатите държави, и по-точно – в ръцете на малцината, които контролират тези държави.

Считам, че коронавирусът това е установяване на система за контрол, необходим за прехода на света от демократичен към технократичен строй. Сега наблюдаваме създаването на тази нова система за контрол. Това повече прилича на държавен преврат, а не на вирус. В САЩ през последните 20 години тече финансов държавен преврат.

През 1995 г. беше взето решение от САЩ да се изнесат много активи и пари в рамките на нарастващия балон на глобалната икономика. Те знае­ха, че след това ще им се наложи да консолидират и променят цялата система. В резултат на този преврат бяха откраднати всички пари на пенсионния фонд, всички пари на правителството.

И вместо да кажат на хората: „Ние откраднахме парите ви”, те търсят предлог за консолидиране на заграбеното, тоест на узаконяване на кражбата по пътя на смяната на основите на системата.

И тук се появява вълшебният вирус и сега с вълшебния вирус може да се оправдае липсата на пари във фондовете за социално застраховане и държавната хазна. Така всички последици от финансовия преврат по вълшебен начин бяха разрешени чрез този вълшебен вирус.

Ако гледаме на света с очите на финансист, тоест от гледна точка на математиката, времето и парите, става все по-удивително как хората могат да вярват на този вирус. Но те му вярват!

– Накъде ни водят технократите?

– Водят ни към това, което се нарича трансхуманизъм. В организма се вкарва вещество, подобно на операционната система на компютрите. Всички знаят, че след инсталирането на операционната система, например на Майкрософт корпорацията получава „черен вход” във вашия компютър. И на всеки месец, два или три, тя ви обновява системата уж за борба с вирусите.

Точно така ще постъпват и с телата ни. След въвеждането на операционната система всичко може да се включи към облака. Ще могат да следят финансовата активност на хората. Това е краят на неприкосновеността на личния живот. Но по-важното е, че централната банка ще може лично да ви изключи от системата на транзакциите, ако не им хареса вашето поведение.

Инсталирането във вашето тяло на цифров компонент ще им даде възможност да бъдете следени денонощно.

В случай на лошо поведение ще ви бъде отрязан достъпът до собствените ви средства. Или могат да ви забранят да се отдалечавате от жилището си на повече от пет мили. Ще бъдете под пълен контрол на банкерите от Централната банка.

И така да видим какво се случва. Имаме:

  • Big-Tech, която създава облак и телекомуникации
  • Военни, които се занимават със спътници и Космос, операция Warp Speed по ваксинацията на населението
  • Big-Pharma, която създава тези ваксини с неясно съдържание, изменящи вашето ДНК и правещи ви безплодни
  • Средства за масова информация, провеждащи постоянна пропаганда
  • Централни банкери, които създават системата на криптовалутите.

Това са петте главни компонента на системата и е много важно да разберем, че медиите никога не говорят за тях като едно цяло, за да не се досетите какво става.

Те създадоха система, която се монтира във вашето тяло и съзнание.

– С каква цел?

– За да наложат робството. Щом възнамеряват да правят всичко с помощта на цифровия интелект и затова им е необходимо да инсталират система до вас или във вас, то това трябва да бъде направено така, че вие да не се усетите за капана. Значи трябва да ви убедят, че тези пет компонента съществуват поотделно и по никакъв начин не са свързани едни с други.

Ако слушаме банкерите, те се стараят при разговори да избягват останалите компоненти. Аз слушах изявление на шефа на Международния валутен фонд, в което се споменава глобално Цифрово удостоверение на личността. Председателят на Федералния резерв пребледня и поиска да се отстрани с думите: „Не-НЕ!”.  А знаете ли какво предизвика тази негова реакция? Защото той знае, че у 325 милиона американци има оръжие. И той не иска да се знае за това преди капанът да щракне.

– Попаднахме ли вече в капана през изминалата година?

– Да, но той още не е хлопнал. Затова и водим този разговор. Защото гласността и публичността е това, което може да развали плановете им.

Цифровите технологии позволяват възстановяване на всякакви щети. Космическото оръжие и системите за следене с помощта на цифровите технологии са способни да потушат всяко въстание. Робството – това е най-доходоносното предприятие в историята. Много повече, отколкото добивът на полезни изкопаеми или наркотиците, по-доходоносно от кои да е зависимости и пороци.

Ако има техническа възможност за установяване на робството, защо да не се възползваме? Технологиите позволяват в ръцете на неголяма група да се съсредоточи грандиозно могъщество. Ако получат достъп до мощен източник на енергия, то в ръцете на група психопати това може да стане мощно оръжие за абсолютно потисничество. Глобалистите се опитват да създадат система, която да им даде възможност да управляват цялото население на планетата без главоболия и страх. Винаги трябва да помним, че господа глобалистите много се страхуват от народа

Не бива за престъпленията на правителството да знаят всички. В историята има примери, когато народът убива своите управници. Но ако установиш контрол над разума, то оръжието, което притежават 325 милиона американци, вече няма да плаши глобалистите.

Когато говорим за трасхуманизма или иначе казано – за новото робство, трябва да знаем, че те възприемат хората не като индивидуални личности, а като суровина. Ние сами си строим затвора, но можем да спрем това. Длъжни сме да разберем докъде води цялата тази система. Изключения няма да има.

Изходът е просвещението, информирайте се. Не ползвайте услуги на банките, разрушаващи човешките ценности и кредитиращи хищнически. Ако всички постъпят, така ще започне революция.

Всеки сам трябва да реши за трансхуманистичната робска система ли е, или за човешката. Но не можете да направите своя избор, ако не си представяте и не знаете как работят онези пет компонента, за които стана дума. Новите технологии не бива да се внедряват от диваци. А ние сме свидетели точно на това. Това е продължение на войната, която се точи вече 10 хиляди години.

Престанете да се безпокоите за смъртта – тя не е най-страшната. По-добре се замислете – свободни ли сте?

Със съкращение

Статията е прочетена 707 пъти
Назад към брой 172Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024