Кой моделира историята на Земята в брой 160

Кой моделира историята на Земята
Категория: МАСИ И ВЛАСТ

Столетия наред в света убиват висши политици, дейци на културата и бизнесмени и рядко хората се изненадват на подобни новини. Изпращането на куршуми в пощенски плик на представители на световния елит се превръща в практика. И това не са случайни актове на терор, а явна система. Защо и кой иска да спре развитието на нашата цивилизация? Или става дума за тотален контрол в развитието на човечеството?...

Извори и смисъл на историческия терор

Векове наред терорът против велики дейци в историята се увеличава. През 1865 г. е убит Ейбрахам Линкълн – президентът на САЩ. Малко след това – през 1881 г., в Петербург е убит великият руски цар реформатор Александър II. През 1948 г. жертва пада Махатма Ганди, а през ноември 1963 г. е застрелян американският президент Джон Кенеди.

Очевидно не става дума за индивидуални терористични актове на безумци. Кое е общото между тези събития от различни епохи?

Световната мафия укрепва и постоянно напомня за себе си. На сметката на италианската, руската, колумбийската престъпност, якудза и триадите са хиляди убийства на изтъкнати личности. Но кой стои и дърпа конците над мафията?

Често чуваме за „Мафия“, „сенчеста държава“, „организирана престъпност“, „световно задкулисие“. Дали пък това не са предпазни механизми, за да не се развие и преуспее твърде много цивилизацията на Земята? Навсякъде, където се въртят големи пари, входът за мафията е свободен. Мнозина са уверени, че тя е проникнала в най-големите транснационални компании и ги изяжда отвътре.

Но само големите пари ли са целта на международната мафия? Нямат ли шефовете й по-глобални планетарни и дори космически цели? И ако да, то кой ги поставя, кой формулира тези цели?

Завесата на тайните се вдига

В началото на юни 323 г. пр. н. е. във Вавилон неочаквано умира Александър Македонски – завоевател и владетел на половината свят. Версията, че здравият 33-годишен цар воин умира от банална треска, е за наивници. Според историците той е отровен умишлено. Кой стои зад тази смърт?

Показателно е знаменитото убийство на Юлий Цезар през март 44 г. пр. н. е. Зад шайката жалки убийци явно стои желанието на тайни и могъщи сили в световната история да върнат времето назад в нечии интереси.

Това се проследява и в редица знаменити убийства: на великия френски крал Анри IV, в отравянето на Наполеон с арсеник – бавно и мъчително на остров Света Елена, за да не може този гениален човек отново да прекрои световната карта.

Всяващите ужас кланове на свръхорганизираната престъпност все по-често заповядват да бъдат унищожени както отделни хора и организации, така и цели региони, да загинат отрасли от производството и дори държави.

По най-скромни изчисления ежегодните  доходи от организирана престъпна дейността са не по-малко от 300 млрд. долара само от търговия с наркотици. А ако се превърне в пари възможността за моделиране на великите исторически събития и планетарни природни катастрофи, това са трилиони долари.

А случайни ли са явните епизоди на намеса на пришълци в редица космически катастрофи през последните години? Случаен ли е интересът към японските, китайските и други търговски полети в Космоса, към развитието на проекта на Илън Мъск?

„Петата колона“ на извънземните

Мнозина експерти по паранормални явления бият тревога. Според тях на Земята отдавна върви подготовка не за Трета световна, а за междупланетна война. Преди това противниковите страни обикновено изпращат колкото може повече разузнавачи, агенти на влияние в лагера на противника. Какво прави „Петата колона“ на извънземните на нашата Земя? Как и кога възникват причините за избухването на междупланетна война. Защо водещите световни сили се запасяват с явно излишно ракетно-ядрено оръжие? И кой може да е земният агент на влияние в лагера на извънземните?

Първото, което идва наум, е че тези двойни агенти са някои президенти на САЩ. Да си припомним как Роналд Рейгън в прав текст заявява на лидера на СССР за възможността извънземни да живеят сред нас и да решават свои задачи. А ето какво казва американският президент Ричард Никсън: „Все още нямам право да обсъждам информацията за НЛО и извънземния разум, с която разполага правителството ни“.

Обсъждането на този въпрос продължава. Не бива да се изключат и случаи на откровено предателство, когато на някои от могъщите световни финансисти и мафиоти са обещани почетни условия след капитулацията на Земята. Ще бъдат ли изпълнени обаче, ще видим...

Изглежда, че подготовката за финалната междупланетна война се осъществява в строга тайна, в среда на дезинформация и двойни, и тройни агенти. А това е опасно, защото ситуацията, изглежда, вече излиза от контрол.

Може би скоро ще бъде обявено за създаването на нова световна отбранителна държава на тоталитарна основа. Един вид, неизбежна трансформация на земната цивилизация на прага на извънземна заплаха.Ще бъде установена нова форма на обществени отношения. Нима ни очаква космически фашизъм?

Коя от тези хипотези е най-близо до истината, предстои да разберем в най-скоро време.

Статията е прочетена 734 пъти
Назад към брой 160Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024