Емил Елмазов: Не си продавайте земята на село, ограждайте я, пазете я! в брой 159

Емил Елмазов: Не си продавайте земята на село, ограждайте я, пазете я!
Категория: Реформа „СВОБОДНА ЗЕМЯ”

Вие знаете сега, че ерозивният колит, улцерозният колит, ракът на дебелото черво станаха напаст божия заради денатурираните храни. Толкова много химия!…, за да може големите търговски вериги, за да може големите корпорации да съхраняват огромни количества храни, като изземат тяхното производство от дребните производители. Дребният производител е този, който ще създаде храната на бъдещето, защото тя ще бъде там, където ще се консумира, защото тя ще бъде откъсната ей сега и защото в края на краищата българинът има право да оцелее.

Французите вече не продават зеленчуци и растителни храни, и плодове освен южни. Ако те са набрани от 150 км нататък, те не приемат нищо.

Почвите в Европа са ерозирали. Голяма драма! Когато аз самият се замислих по този въпрос, бях написал в мрежата: „Дайте да излекуваме нивите и тогава да лекуваме човека!“ България е на първо място в ЕС по внос на пестициди.

Не си продавайте земята, ограждайте я, пазете я. Създавайте малки резервати. Възможността да си запазим земята е възможността България да стане здравница, за да произвежда онези растения, които европейците ще дойдат тук да ядат… и не само те – и от Близкия Изток, и от американския континент. Българските растения (които) се сеят на недокосвани земи, благодарение на нашата неразвитост до известна степен. Така, че има още много такива земи, дайте тях да опазим. Това, че Добруджа се посолява още с отрови, това засега сме слаби да го предотвратим.

Забележете, има 2 млечно-кисели бактерии, които не се появяват никъде другаде по света! Защо са дадени тук?! Растенията са нашите зелени братя и който смята, че са хвърлени, само за да ги мачкаме, тъпчем, скубем, сечем, той дълбоко се лъже и дълбоко наранява своето бъдеще.

***

Емил Елмазов е един от най-прочутите билкари и изследователи на билките. Също така е създател на природния резерват „Билкаря“ в Габровския балкан. Емил Елмазов бе и писател и поет, а в медицината – ирисолог. Емил Елмазов е първият българин, който е разкрил тайни от Богомилския Зелейник, а в началото на 2019-а година за първи път разкри тайни Ватански и Глаголически формули за изцеление.

Статията е прочетена 1290 пъти
Назад към брой 159Назад

вестник Квантов преход 2011 - 2024